Om klinikken:

DSC_0192

Snekkersten dyreklinik er en lille klinik, men klarer mindst 95% af alle opgaver. Jeg henviser øvrige opgaver til dygtige specialister. Jeg foretager de allerfleste former for medicinske og kirurgiske behandlinger. Jeg sætter stor pris på den nære dyreejer/dyrlæge relation; det må aldrig blive stort og upersonligt her hos mig.

På klinikken foregår alt så stille og roligt som muligt, så dit kæledyr ikke stresses unødigt, men kan være trygt.
Klinikken ligger i rolige omgivelser i gammelt villakvarter. Ingen stres og larm.
Da jeg selv er med i alle funktionerne omkring dyrene, lærer de mig rigtig godt at kende og bliver derfor meget trygge ved mig. Jeg ønsker at behandle dit dyr, som var det mit eget.
Som en service har jeg mange typer medicin hjemme, dvs. du skal efter besøget hos mig ikke nødvendigvis også en tur på apoteket.

Klinikken har rigtig gode indlæggelsesmuligheder. Under en evt. indlæggelse vil dit kæledyr blive kærligt tilset og behandlet flere gange i løbet af hele døgnet, da klinikken ligger i forbindelse med min private bolig.
Fordi min klinik er en mindre og meget personlig klinik, og der kun er konsultationer efter aftale, er risikoen for smitte fra andre dyr uendelig lille i forhold til andre og større steder (lopper, virus, diarré og opkast mmm.).

Der gĂĄr flere tog og busser til min klinik, og der er gode parkeringsmuligheder lige foran klinikken.
Klinikken er desuden kørestolsvenlig.

Fra min klinik kan du efter aftale hente foder og medicin døgnet rundt alle ugens dage!

Klinikken er tilsluttet dyrlægevagtordning.

PS: hvis du liker klinikkens facebookside holdes du orienteret om det sidste nye, ogsĂĄ tilbud, og du kan bl.a. se “mĂĄdens patient”.